Duurzaam

Duurzaam is een breed begrip: bij duurzame installaties gaat het er vooral om dat men rekening houdt met de effecten van installatietechniek op het milieu, zowel in Twente, de Achterhoek als de rest van Nederland. Bij duurzame installaties gaat het ook over het gebruik van het gebouw. Bijvoorbeeld over de emissie van CO2 door energieverbruik voor verwarming en koeling van een gebouw, of het elektrisch verbruik hiervan.

Diverse duurzame installaties in regio Twente en de Achterhoek

Men bekijkt de milieueffecten dus over de hele levensduur van het gebouw. Duurzame installaties zijn er tegenwoordig in verschillende soorten en maten, zo ook bij HTH Totaal Techniek in Goor, regio Twente en de Achterhoek. Denk hierbij aan zonnecollectoren voor warmwater of zonnepanelen voor elektriciteit. Enkele voorbeelden van de duurzame installatietechniek die wij in Twente en de Achterhoek aanbieden, zijn:

  • Pellet kachels (aangesloten op uw bestaande centrale verwarming)
  • Hout gestookte kachels (aangesloten op uw bestaande centrale verwarming)
  • Energie uit eigen bodem (aardwarmte)
  • Warmtepompen
  • Zonnepanelen
  • Zonnecollectoren
  • Ledverlichting

Wij als uw totaalinstallateur hebben meer dan 20 jaar ervaring op diverse vlakken van de installatiebranche en zetten deze ervaring graag in om diverse woningen en kantoorpanden te voorzien van de beste installaties. Hierdoor kunt u bij ons in regio Twente en de Achterhoek terecht voor vakkundig advies omtrent installatietechniek en duurzame installaties op maat. Wij werken alleen met producten afkomstig van de marktleiders binnen Europa. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en ondersteuning van onze producten waarborgen. Dit heeft voor u als voordeel dat er nooit verassingen achteraf zijn.

Stel gerust uw vragen omtrent duurzame installatietechniek

Heeft u nog vragen over onze duurzame installatietechniek of bent u benieuwd naar de vele opties wat betreft duurzame installaties voor uw woning in regio Twente of de Achterhoek? Neem dan vrijblijvend contact op met onze gespecialiseerde medewerkers in Goor en vraag gerust naar de mogelijkheden! U kunt ons bellen op het nummer 0547-262432 of een e-mail sturen naar info@hth-totaaltechniek.nl voor meer informatie over de duurzame installaties die wij in regio Twente en de Achterhoek aanbieden. Onze experts helpen u graag verder en zorgen voor optimale klimaatbeheersing in uw woning of kantoorpand.